nyårslöften


here u have it, bara jag som har jätte svårt o komma på saker? kanske.
Iallafall gott nytt år alles!

new in

Hallå alla nyårsfantaster, typ. För mig känns det inte så viktigt direkt haha men jag spenderar såklart nyår med Hanna :D. Bara några få timmar kvar på 2010 o för mig har det varit ett bra år, med undantag såklart. Hoppas på ett ännu bättre 2011. Jo iallafall så fick jag julklapp av Hanni igår då o snacka om att hon pricka rätt hihi. Fick även med mej en ny klocka från Ogräs hem, mums!








stan mhmmh

Nu har ja vart rejält duktig ska ni veta, städat mitt rum(the bombnedslag) o fixat så hanni kan få plats :D känns bra. Klockan är snart halv fyra o jag har fortfarande inte gjort mej i ordning, dags för de nu då jag måste neråt stan för o köpa julklapp till vännen så vi hörs senare. Ciaoo


hb&hj

Glömde säga att min galet grymma vän Hanna kommer till mej imon o de kommer bli sjukt bra, som jag har längtat! Tänkte ta mej ner till wii;t för o svettas lite med JustDance2. awesome
hon kmr så döda mej nu men visst är hon söt?


16 hela år

Idag blir min otroligt braiga vän 16 år, fattart inte haha Ska iaf in till henne för lite tjejmiddag om sådär tjugo minuter ska nog bli trevlans, även om jag bara känner Annie hih.
Stort jäkla grattis till dej Annie! älskar dig.

ni har sett bilden men hon är för söt asså :D

some julklappar


+lite pengar o presentkort
Men de allra bästa såklart min Nikond3100! :D
Hoppas ni har haft en bra jul, de har jag.

justdance2

Spelt är totalt awesome. Jag vet va jag gör ikväll


söt eller vad?


00.46

Jahopp nu är det juldan då, klockan är cirkus kvart i ett o jag är pigg som en fisk. typ. Har svettats framför wii:t mä nya spelet JustDance2 grymt kul! Tänkte visa julklapparna imorrn, fast det blir ju idag nu hihi. Iaf var meningen med dehär att visa hur jag såg ut idag som egentligen är igår nu, complicated.


God jul till er därute!

julafton

Hoppas ni har haft en galet bra julafton för det har jag :), dagen börjades med ett besök hos my dear friend Johanna som fick sin julklapp o jag fick min därefter var de dags att åka till mormor o morfar där endel av släkten fanns. Alldeles för mycket gott där kan jag lova! De absolut bästa denna dag måste ändå vara att ja äger en Nikon d3100! Gggrymt
Imorrn blir det julafton igen fast hos farmor o farfar o mer släkt, inget mej emot.


1 dag kvar..

23 december o jag är helt uppspelt över imon, fortfarande lika kul som när man va liten. Som traditionen i vår familj säger så är det bingolottos uppesittarkväll som står på schemat haha! synd att man inte vinner något bara.. här har vi iaf supermysigt med skumtomtar o massor annat gott :) Guuuuuuuud ja vill bara ha imon nu. älska julen som jag sagt typ 324343 gånger men så ni fattar menar jag hih.


ny kategori

Fick en idée om att börja med ''veckans låt'' jag tänkte pröva ett tag hihi, nu när det är 2 dagar kvar tills julafton måste ju veckans bli en av mina favorit jullåtar! mysigt


Rocking around the christmas tree-Brenda Lee

@becka mc bästo

yäy alla julklappar klara. typ. hihi. Iaf så har jag finfint sällis av Beckan. hejdå
gillar henne asså


21december

Jullovet närmar sej medans vintern bara blir mer vintrig? kallare, mysigare o vitare. typ. hih:) Iaf så slutar vi skolan imon, helt konstigt ju. Men så skönt. Dagen ska spenderas med Beckan på stan då alla julklappar ska fixas färdigt, hon ska även få sin julklapp o jag min, myyyyyys.
Hej tomteluva löwer.

minnen i bilder, som ni inte sett

'
Turkiet 2010 med bästavännen. Parasailing
En bra resa dedär, sakna!

4advent

3dagar kvar till jullov, 5 dagar kvar till årets mysigaste dag.

himlen är oskyldigt blå

Efter att ha sett i rymden finns inga känslor så är jag grymt sugen på o se denna, bill skarsgård är grym:)


16december

Terminens sista dag med lektioner är avklarad! yessss skönt :), imorrn står innebandyturnering på schemat o jag känner att de kommer bli ganska så grymt o vi kommer va ganska så grymma..!
today im standing on the top of the world, trust me

en stjärna lyser så klar

hjääälp, vad tiden går fort? 9 dagar kvar till årets bästa dag ju! 2010 springer mot sitt slut o med det börjars ett nytt år, en ny saga, det som förr var framtiden kommer snart. Ganska skrämmande att inte veta hur framtiden kommer att bli, vad som kommer att hända o vad som kommer att hända vem, jag tror på att leva för dagen.
Jag har precis fixat färdigt med en liten del av mina wonderful friends julklappar :) hihi

min långa vandring är över,stjärnan har stannat här.

tuesday look



Rutig skjorta&mörka jeans, perfekto


13december

Luciadagen idag, o om man är ett stort fan av julen kan man ju bara älska känslan idag! 11 dagar kvar till årets bästa dag, längta. Jag längtar efter att få släppa allt ett tag, hinna med mej själv ett tag, hinna tänka , och allramest hinna vara med dom jag älskar mest av allt. Hoppas även att en saknad vän tittar in.
Med andra ord längtar jag mer än vad jag hinner tror jag. :)
Dagen tillära plockar jag en 8 år gammla bild ur arkivet. tiden går alldeles för fort när man tänker efter hihi
jag har ringat in mej sådär fint, 5 år:D

3advent


älska julen

off i go

Nu drar jag o mina teammates till gamleby för lite spel, känner att de kommer bli en bra dag! (y)

awesomeness

Jay vannnn! så jäkla skönt, han är ju verkligen värd det :D haha jag är helt uppe i idol men jag fattar inte hur han kan, åh bäst asså.



dreaming people-jay smith

thumbs down


har apbiologiprov imorrn o det är bara massa neråt tummar
på det! de enda som kan göra mig glad nu är pepparkakor o julmusik hihi.

annnieday

Idag har min inspiration varit på 0 hela dan tror jag, allt är mörkt okej visst snön är mysig men lite sol skulle inte sitta fel. Slutade efter bara tre lektioner idag o de kallar jag skönt! En saknad vän vid namn Annie gjorde min dag o fy så grym hon är :D Nu ska jag lägga ögonen på lite plugg men känner att det inte kommer vara länge hihi, tagga Greys vid nio!
För jag vet vem jag är när du är hos mig.

hanna 7 december


6december

Idag hittade jag äntligen bilderna jag framkallat i brevlådan o gissa om jag blev glad :D, har hållt på halva kvällen med att byta ut foton i alla ramar i mitt rum o satt upp lite nya bilder på alla möjliga ställen, visar er nog när jag är klar :).  Annars var det ju bara vanlig skola idag o de gick rätt fort.. fattar inte att det är 6 december idag, det är jul snart hallå inget mej emot men sommarn va ju här nyss?
Nu stryker en katt som luktar pepparkaka mot min kind o jag tror hon vill ha mys, aldrig mej emot!

2 advent


söndagsmys

Hoppas ni har en fin söndag därute :) jag har haft en riktig slappadag, har nog inte gjort någon nytta idag hihi. Nu vankas det iaf filmmys o jag tror det är någon HarryPotter film som ska ses, ha en fortsatt fin söndag.



2 december

Hej:)
Haft en rejält stressig dag idag kan ja lova.. slutade vid fyra o tränade halv fem till halv sex, då vare bara hem snabbt o äta o fixa då alla skulle tillkbaka till skolan sen vid sju typ för den fyller 140år eller nått sånt där, gick mest runt mä Ida o Linnea men helt okej vare. Imorrn blirde en kort dag då vi slutar tolv, kvällen lär spenderas med friends :D
om du bara visste hur jag känner. det är du som får mig att må bra

here without you-3 doors down


I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time

                                                  Everything I know and anywhere I go
                                                  It gets hard but it won't take away my love
                                                  And when the last one falls, when it's all said and done
                                                  It gets hard but it won't take away my love, whoa

RSS 2.0