i was sitting by my self alone

Satan va snabbt dagarna går? Nyss var det lördag o måndag, nu är det visst tisdag kväll.. Skönt egentligen eftersom varenda kotte vill ha lov & fina sommardagar :) Min dag idag har spenderats med min saknade Annielove, härligt att se na! Solade lite, tog igen massa prat & kikade film med två classmates varav en, bror till mitt hjärta Annie. Härlig dag alltså! Imon blir det inte värre då jag har en lektion o börjar typ tjugo över elva ;) Efter de ska Rebeckavännen med mej ner på stan o panik hitta en klänning till mej..hueh, efter det lär det bli sol & kanske bad med världens beste Beckis, grym brud.
''And love is blind and sometimes a fool''
''And though the love of spring was in the air
My heart for her refused to care
A lock was there and she couldn't lock it up
It can be oh, so kind, and just as cruel''

Barnen+en mami del 1

Släkten är bäst? ♥
Inte meningen att texten skulle bli såå stor på sista bilden, men orkar inte ändra hih. Njut av sötingen istället:)

Djuren del 1


Hola! Har ni haft en fin måndag? Min har gått snabbt känns det som nu när jag tänker efter hih, snart lediga ju! LängtaLängta.. Annars idag har jag pillat lite med nya rummet, börjar bli klart nu :) Bilderna ovan är tagna&redigerade av mig som vanligt, söta djur dedär alltså..

grattisgrattis

Idag är inte en riktigt vanlig dag för det är Hannas födelsedag, min soulsister & bestevän blir 14 år! Det mina vänner, det är värt att firas för hon är galet bra den här bruden :) Massor av grattis till dig, saknar dig otroligt.

Kom på en grej...

Ni får mer än gärna lägga en röst på mig hos Ida, klicka här för att lägga din röst :) Vore himmla gulligt hihi.

bland vilddjur med vilddjur...

Trött, är bara förnamnet av vad jag är.. Jag har tillsammans med en bunt småttingar till kusiner även kallade vilddjur + faster,farbror & deras kärlekar spenderat dagen på Kolmården i Norrköping. Minstingen har kört slut på mig totalt, sötare får man leta efter. Minsta berg&dalbanan o Piratskeppet fixade jag o Mattias lätt, ha ha. Fotat lite djur men mest har jag passat upp Mollan, heltidsjobb alltså. Snart väntar sängen för imon blir det en snabbsväng till Linköping med mammis, lugn helg liksom :]
Underbara faster&Mattias, som får en till liten i höst. LängtaLängta♥

svar till anonym

Fick en fråga (?) av en anynom bowlare hahah, vem kan det vara?

Nix, jag är inte med i team talang;)

tema kääärlek

Hejsan hoppsan! Mina fredagsfeelings ligger på topp idag, härligt :) Skolan var väl inte så väldigt intressant mer än att jag klarade motionsmålet på 3.6 km wuhu bra hanna, (egoboost..) Framåt kvällen är det nog tänkt att kila bortåt Annielove för lite fredagsmys, fin tjej dedär alltså. Anledningen till detta inlägg var egentligen att jag skulle anmäla mig till Ida Karlssons tävling där temat är kärlek.
Valde den här bilden just för att hon ser alldeles för söt ut och visar upp sin otroligt charmiga klia-öron-stil..
Nejmen alltså, Lisafisapäronplutten är min bebis och ja, kärlek till henne liksom.♥ dedär skulle vara en motivering hihi.
Anmäl dig du också hos Ida ! :]

who do you think you are running round leaving scars?

Dagens outfit fick se ut ungefär sådär. Röda favoriterna, linne & en drös med smycken, skönt liksom :)Vi har spenderat skoldan på gymnasiet, fuu säger jag. Lite intressant kanske, men lite dåfall. Mest pinsamt liksom hihi.. Annars har jag sett film o lite sånt med ett gäng mates, härliigt. Något mindre härligt skulle väl va att min avslutningsklänning hade tatt slut och att jag alltså står här nu utan någon jevla klänning. Herrejesus, känns väl sådär huhu. Jajjeman, kör hårt kamrater.

Onsdag 25 maj.


Hej,hallå,tjene, hej & hemskt mycket hej! Blåsigt värre idag alltså..? Skolan gick fort, utedag skulle man väl kunna kalla det :) Väl hemma kännde jag för att rensa huvet lite, så kameran o jag hängde en stund. I blåsten då. Mat på nya sibylla med mammis & storebror har jag även hunnit med. Jag kännde döden idag, men imon är det dags o kolla in gymnasiet med klassen, fysatan, det mina vänner det är döden.

till johannis

Mjukisarna är på & mitt godisbehov är gaaanska så stort. Så jag ska cykla bortåt Johannis för en film & endel gott skulle jag tro? hihi, vi hörs.

and just like the wind you blow my mind

Måndagen, som efter tisdagen är veckans segaste dag är avklarad o det känns skööönt. Hade hoppats på att min avslutningsklänning hamnat i brevlådan men nix. Jag har börjat komma in i min trött-hela-tiden tid igen, fuu. För att göra mig lite extra glad, trött & sur har vi So prov imon, wää liksom. Kanske ska göra ett försök att öppna böckerna nu.. Hoppas ni haft en fin start på veckan kamrater :)

Tagna av mig i lördags, tre av mina favoriter.

Helgen

Hallå därute! Bloggfri helg skulle jag vilja kalla det, som jag skrev i fredags så kom My hit från Öland o för att vi inte ses alltför ofta har det kännts viktigare att spendera tiden med henne o ett gäng andra finisar :) Fredagen blev lugn o vi slocknade ganska så tidigt hih. Lördagen stog för fint väder så vi trampade ner till stan, köpte remmar&sockervadd o satte oss i stadsparken, trevligt trevligt. På kvällen försvann en brud medans en annan kom haha, det blev att sitta ute med filtar o bara ha allmänt mysigt. Efter en stund hittade även Emil&David dit, fint må vi säga :) Idag stog kubb på schemat, finns ju både bra o dåliga förlorare hihi..
My har åkt hem o jag är helt slut, efter en jättebra helg!

r u b r i k

Om sisådär en timme har My anlänt till viken o det kan man kalla på tiden! När hon kommer blir det lite mat vilket låter gott i mina öron, hungrar sönder. Har även hunnit med en runda med joggingskorna, duktigt hanna. Blir nog att någon mer brud kommer hit också, så ni får ha en fin kväll allesammans, så märks de om vi hörs senare. Puss&Ut.




fotoprommis 19/5

Kvällspromenad till ett av mina favoritställen är otroligt fint alltså:)

orienteringsdag...

Om sisådär en kvart möter jag upp Johannis o cyklar bortåt VO för orienteringsdag med skolan, wuhuu? Inte direkt, men bättre än en torsdag i skolan hihi. God frukost ligger i magen o springkläderna är på, skepp&hoj!
Smoothie med mangobitar & jordgubbsylt, galet gott:]
Vi hörs senare, om vi hittar hem från skogen vill säga...

onsdag 18 maj



Min dag har varit helt kolugn, två lektioner är inte så hardworkwork ;) Väl hemma hittade jag min superfina avslutningsklänning i brevlådan meeeen självklart passade den inte så det var bara skicka tillbaka den, dock gick det att byta till mindre storlek så det vart ingen katastrof hihi. Att det bara är runt 1 månad kvar tills vi slutar känns galet, längtar gärnet dock. Behöver sommar & lov nuu liksom! Till helgen kommer My, nästa helg är det Norrköping som gäller, veckan efter det är det väl en massa ledigt i skolan (kristihimmelfärd?) och sen är det inte mycket kvar, nu kör vi.

hm news

Hej,hallå,tjena hej & hemskt mycket hej! som den väderbloggare jag är undrar jag vart fan det fina vädret tog vägen? Det skulle ju va 20 grader nästan sommar o inte regn nu.., aja nog om det :]
Sen jag kom hem har jag styrt endel med das nya rum, flyttat mina kläder till nya garderoberna o rensat lite känns bra sådär till sommaren! Igår fick jag hem ett paket från hm som jag väntat på cirkus en månad, på tok för länge alltså :)
Rea på två av sakerna o vem gillar inte de? ;)

what if we could go back in time

Mitt nya rum börjar bli färdigt o det känns riktigt skönt! Kommer visa bilder, men vill att det ska va heelt klart först :) Söndagen har varit som den ska, lugn&skön.. Har egentligen ingen lust alls för skola och måndag imon, what to do what to do. Hoppas på att både mina saker från Hm & Nelly kommer tidigt i veckan, förjekla tråkigt o vänta liksom hihh ;) Avslutningsklänningen är beställd men gör som dom flesta, visar den på rätta dan istället!
Då min dag varit så seg finns inga bilder o visa men tittade tillbaka sådär ett år o hittade bilderna här nere på Annie&mej, måste säga att vi har förändrats endel hihi:)

new in

Tjena! Har egentligen inte så mycket o säga, men tidigt idag åkte jag ner till stan med mammis o jag fick med mej endel nytt hem :) Mitt nya rum börjar ta sig och tapeterna sitter nog uppe ikväll. wuhuu
Min mage börjar eka tom och hörde något om tjockismat för mej o storebror idag, fasan så fint!




chinosshorts-pHe , tshirt-JC , jeansjacka-HM & randiga shorts från VeroModa.
N ö j d !

Letar efter nåt att säga som kan ändra allt.

Jag har så sjukt fina underbara älskade människor runtom mig, jag har flera saker som ja verkligen ser fram emot.
Jag är frisk, mina nära o kära är friska. Jag har en mamma&pappa & en underbar storebror, världens bästa släkt. Och
så otroligt fina vänner. Jag har det jag behöver. Ändå är det alltid något att orora sig för, alltid något att
klaga på, något att inte må bra över. Jag är rädd för att förlora någon av dom jag älskar, jag tänker ofta på hur
det skulle va utan olika personer som har stor betydelse i mitt liv och den tanken skrämmer mig. För jag kan
inte handskas med döden, jag tycker det bokstavligen är as jobbigt. I mitt 14åriga liv har jag varit på en begravning,
och jag vill egentlige aldrig mer uppleva det. Jag kan gråta utav bara tanken. Jag tänker också ofta på hur lite
man vet av vad som kommer hända, när man kommer förlora vem oså. För människor dör, även att vi inte vill det.
I det spåret tänker jag mycket på min 90åriga gammlamormor som betyder gälet mycket för mig, jag vet ju att hon
är inne på hennes guld år, hur blir livet utan henne? 90 år men vilken glädjespridare, det värsta är när jag ser
smärtan i hennes ögon. Dumma bensår.Jag får ofta dåligt samvete för saker jag gjort eller sagt, kanske sårade
det någon fast den inte sa de? Ångrar många saker i efterhand o tänker alldeles för mycket, sån är jag. Försöker
få mig själv att tänka att allt händer av en anledning, vi blir starkare av våra motgångar. Man klarar mycket mer
än man tror, bara man har någon att klara det med. O det har jag, jag vet vart jag har er.
Ta vara på det du älskar, kolla dej omkring o se hur mycket undebart du har. Berätta för dom du älskar att du
gör det, för alla behöver höra det ibland.
Stort grattis till dej som läste det här, för egentligen är det en note to self..
Jag har så sjukt fina underbara älskade människor runtom mig, jag har flera saker som ja verkligen ser fram emot.
Jag är frisk, mina nära o kära är friska. Jag har en mamma&pappa & en underbar storebror, världens bästa släkt. Och
så otroligt fina vänner. Jag har det jag behöver. Ändå är det alltid något att orora sig för, alltid något att
klaga på, något att inte må bra över. Jag är rädd för att förlora någon av dom jag älskar, jag tänker ofta på hur
det skulle va utan olika personer som har stor betydelse i mitt liv och den tanken skrämmer mig. För jag kan
inte handskas med döden, jag tycker det bokstavligen är as jobbigt. I mitt 14åriga liv har jag varit på en begravning,
och jag vill egentlige aldrig mer uppleva det. Jag kan gråta utav bara tanken. Jag tänker också ofta på hur lite
man vet av vad som kommer hända, när man kommer förlora vem oså. För människor dör, även att vi inte vill det.
I det spåret tänker jag mycket på min 90åriga gammlamormor som betyder gälet mycket för mig, jag vet ju att hon
är inne på hennes guld år, hur blir livet utan henne? 90 år men vilken glädjespridare, det värsta är när jag ser
smärtan i hennes ögon. Dumma bensår.Jag får ofta dåligt samvete för saker jag gjort eller sagt, kanske sårade
det någon fast den inte sa de? Ångrar många saker i efterhand o tänker alldeles för mycket, sån är jag. Försöker
få mig själv att tänka att allt händer av en anledning, vi blir starkare av våra motgångar. Man klarar mycket mer
än man tror, bara man har någon att klara det med. O det har jag, jag vet vart jag har er.
Ta vara på det du älskar, kolla dej omkring o se hur mycket undebart du har. Berätta för dom du älskar att du
gör det, för alla behöver höra det ibland.
Stort grattis till dej som läste det här, för egentligen är det en note to self.

ingenting jag säger spelar längre någon roll

Efter sisådär en o en halv timme har jag nu blivit klar med ett arbete i  biologi som visst skulle lämnas in imon.. men de är klart nu! ;) Känns som det enda jag skriver om är vädret, men herrejesus det är ju underbart? trivs så bra!
Kikade även runt nu en stund på lite avslutningsklänningar, kommer aldrig kunna bestämma mig..
Bilder från gårdagens häng i stadsparken.

Jag vet en plats där det finns tid för oss.

Börjar med att säga att min dag har varit nästantill perfekt, vädret var ju helt underbart! Hoppas ni har haft en fin dag ni med. Tre lektioner i skolan + en håla som Jull o jag spenderade i solen med glass :). När vi slutade runt halv ett gick jag o två fina girls en runda på stan, fastnade ett bra tag på hm där vi alla fick med oss varsin bikini hem, nöjd! Vi slutade med ännu ett häng i stadsparken med glass. Nu är det bara sommarlovet som saknas?



new in & desperate housewives

Gokväll på er :), jag har hamnat framför teven & desperate housewives tillsammans med en kopp oboy.. mycket skönt. Skolan har haft operation dagsverk under dagen, man ska alltså göra någon form av jobb och tjäna en slant på det. Pengarna ska skolan skänka till någon skola någonstans. Jag & Becka cyklade iväg till hallen (vårt andra hem typ?) för o hjälpa till lite, inget jobbigt precis. Annars har jag hunnit med att köpa tapeter till nya rummet och avslutning på bowlingsäsongen typ :).
Fick även med mig ett linne hem från Beckis, jättefint. Ska bara betala de också hihi..

Bilden gör det inte riktigt rättvisa, men färgen är lovely.


Liksom du & jag

Gudars sicket fint väder! Väldigt synd att behöva sitte inne typ halva dan.. Min dag har varit kanon iallafall, maten i skolan var ju inte mycket o hurra för så  vid orienteringen på idrotten runt tre dog vi lite smått.. Eller kanske mest mina bebisbarn Ida&Linnea? Hjärta på dom alltså. Det underbara vädret höll i sig så jag gjorde precis som igår, gick ut med kamera&stativ i händerna o knäppte ett par bilder. Klockan var väl sju ungefär o jag gick runt i shorts, sommarfeelings!



söndagssysslorrr

Vädret har verkligen varit helt underbart idag o min dag gick i ungefär samma spår:) Började med att träffa lite kusiner,faster,farbror o sånt vilket jag gillar starkt hihi.. söta barn alltså. Har även passat på o skaffa mig lite färg genom att somna i solstolen,, fräknarna älskar mig o tycker det är helt ok att bara föröka sig sådär, jag tycker inte de är lika alright faktiskt.. Kort fototur + grillat med la familia - 1 har jag även lyckats med :)
Bjuder på sista bilden starkt..


grillat är de beste..

♥♥
Med massa god mat i magen går jag några få steg bortåt my super granne annie där jag tänker spendera kvällen, önskar er en fin lördagskväll!♥♥♥

oh happy day typ

Hej på er! Jag passade på o dra en lång sovmorgon lördagen till ära,. Landade hemma runt två tiden inatt efter ett fint filmhäng o allt hemma hos Linneavännen med ett par roliga friends. Bjuda på några bilder från igår är lite knapert då mina vänner är hel knas o dom skulle nog inte bli sådär jätteee happy om jag la upp dom, hihi.
Det enda jag har gjort sofar idag är ätit frukost.. en god sån dock! Plus bytt bilder i alla mina fotoramar. Bara för att ni bryr er :]



nelly dresses

Har fått en kännsla av att dom flesta har hittat sin perfetkta avslutningsklänning, medans jag själv knappt tänkt på det än. Jag vet att jag vill ha en klänning, men thats it typ, klänningarna ovan kommer från nelly.com och dom föll mig i smaken! Men jag har inte hittat min dröm än, inte på långa vägar. Jag letar vidare:)
Har du hittat din avslutningsklänning?

Dreamdreamdream

Hej,hej,hej & hemsk mycket hej! Hoppas ni alla haft en fin torsdag. Skolan rullade på, lunchrasten på sådär två timmar spenderades med Ida&Linnea med massa gott..:) Tur att ni finns alltså. Efter tre helt okej lektioner + ett brandlarm slutade vi o Becka o jag cyklade bortåt hallen för träning, tur att ni också finns alltså. När jag väl kommit hem stoppade jag i mig lite mat för att sen börja flytta ut från mitt rum, jisses vad grejjor man egentligen har säger jag bara. Nu får jag bo i kontoret ett tag innan nya rummet blir klart.. men det är såå värt det.


Mina två helt normala friends..:] Ni hittar Ida här & Linnea här!

Wednesday 4 may



Plockade fram denna svarta transparanta blus ur garderoben o matchade tillsammans med svarta jeansleggings,stort svart linne, en drös smycken & en schal (stavar man så?) i flera färger, har börjat tycka om den plötsligt.. :)

Snö&pissregn i maj? + new in

Inte okej att vädret har bytt riktning helt, det var ju 20 grader varmt nyss? Vaknade till att stora snöflingor öste ner, snön blev sen ösregn o jag har en kännsla av att hela västervik drog en stor suck.. fuuu på vädret! Meeen, skolan gick snabbt o när vi slutat tog Linneavännen & jag en tur på stan, hittade som vanligt inte det jag letade efter men fick med mej lite nya underwearrss från hm. Hörs om en stund med dagens oså.Gosa nu ner er under en filt o bara mys, precis vad jag tänker göra hih..


You have to try before you can know.

Jag har haft en galet skön tisdag, studiedagar kan ju va det beste! Lugn start efter lovet, det gillas. O inte blir det särskilt mycket jobbigare imon då bara två lektioner står på schemat :) Nu ska jag ta en titt på teven tillsammans med en skål frukt, i say gott.


You were strong and i was not.


Lyssna, galet duktig den här tjejen! Isabella Dahlbäck, alldelles för länge sen vi sågs. Kramen till dig.


tråkiga måndag

Vaknade till ett grått o tråkigt väder, inte alls sådär fint som jag vill ha det. Trött som ett as kom jag iallafall iväg till skolan där tiden ändån gick ganska snabbt, tackar mina classmates för de då :), vet inte hur mycket som blev gjort idag,,men skrattar man så gör man hihi.
Min otroliga trötthet gjorde mitt klädval snabbt,enkelt&skönt. Inte så snyggt men ärligt talat så hade jag en såndär -vemorkarbrysigdag- idag, kanske därför jag gått runt i världens mysigaste tröjja&mjukisar hemma o bara gjort ingenting. Hjärta på sånt, det behövs ibland.
Stor&varm tröja+enkla jeans, ett par converse till det o voila så skönt det blev.

trevliiig kväll

Lagade trerätters som dom kockar vi är, grillningen stog jag för o för att va första gången så vart det succé!
Efter massa mat satte vi oss ute o där blev vi kvar ett bra tag, spotify,marsmallows grillning över ljus + goa vänner o min kväll vart lyckad :)

1maj

Valborg blev asfint, satt ute hela kvällen o en bit in på natten, tre blev fem då två pojkar kikade in :) Kom i säng runt två o skulle upp åtta, då vi har vart i Eksjö hela dan på tävling. Lite lagom trött sådär hih.Bilder från gårdagen skulle jag nog gissa på kommer upp om en stund.
Carl.


RSS 2.0