tulips

Bigbrother nu, sen sova:)

cupcakes

Ojojoj, detta inlägg skulle skrivits long time ago, men saker kom ivägen. Saker som mina cupcakes jag drog igång med! La ner hela min själ i domdär morotskakacupcakesen o vet ni vad resulatet blev? 10 nedåttummar av 10 möjliga, fysatan va äckliga :( ja som stått där i köket o styrt sådant, jaja mami tyckt iaf att dom smaka gott.. hihi
Hatar cupcakes förtillfället.
fula som stryk också.. baka är nog inte min grej trotsallt hihi.

Linnea Asp 25 februari del 1




Modell Linnea Asp, Foto Hanna[jag].

ni gör mig lycklig.

Precis som dom flesta söndagar i mitt liv åkte jag till hallen för spel, jag spelade dock inte idag utan var där o hejade mina girls till vinst, vilket funkade riktigt bra då vi vann ganska så stort hihi. Vi är ganska så grymma vi taggisar. :)





på er mina teammates.


new in

Riktigt nöjd med köpen, letat efter svarta enkla brallor länge nu oså hittade jag ett par enkla snygga och framförallt billiga på HM, 99 kr, vilket kap! :] Det vita linnet är samma modell som det randiga (vita&rosa) som jag köpte tidigare i veckan, 80 kr på HM. Den rosa collagetröjan kommer från Lager, oså böckerna.. hihi jag har egentligen ingen aning om varför jag köpte dom, men jag antar att här ska det läsas.., dom verkade bra iallafall :)
Vilka ska kolla på Melodifestivalen då? , inte jag.

duktig cheyy

Hej alla glada lördagslovers:) Känner att jag får mycket gjort idag, o där var det hör&häpna ingen ironi, mami väckte mig runt 10 för en runda på stan (visar vad som följde med hem senare), efter det åkte vi till min lilla gammelmormor o socialade oss, och nu har jag precis kommit in efter o ha delat ut reklamen dock har jag lite kvar så bäst o cykla iväg igen så det blir klart.. Bubai sålänge.



Linnea&Hanna 25 februari

Linnea&Hanna, fotat med min Nikond3100.

fredagsfeelings

Hemma efter en kall fototur igen, idag mä Linneavännen:) resultatet kommer senare skulle jag tro. Iallafall så drog vi till mä lite gott, eftersom vi va duktigt värda det, hihi.




Det är något speciellt med fredagar asså.

bb

Big Brother på teveee, vilka kollar? rebecka o jag iallafall hihi.


Rebecka&Hanna

Alla har rätt till ren lycka, du hjälper mig att hitta min.♥
Fotat lite smått mä Beckan idag, men de va jävulskt kallt så det blev en snabbtur, kan säga att våra tår var kritvita&döda sen hihi..

ear cuffs


Så himla snyggt!, domma  är från jfr.se, jättesnygga smycken där. Har en stark kännsla av att mina fingrar kommer klicka hem någon av dom hihi. Vad tycker du om ear cuffs?

beautiful is a description of you

Modell Linnea Asp, foto Hanna[jag].
Två bilder jag inte visat, vacker vän alltså. Älskar verkligen bilderna :). & vännen hihi.

i still press your letters to my lips


Snuff-Slipknot
Lyssna på den, snälla. Den är så sjukt underbar:), fastnat helt.

So save your breath, i will not care. I think i made it very clear.
You couldnt hate enough to love. Is that supposed to be enough?

''You never needed any help, you sold me out to save yourself''


jag vill bli lika fri som du

Två bilder från idag :), älskar verkligen hur man ser ut på dom failade hoppbilderna, men dom får ni inte se, så roligt ska vi inte ha hihi. Jag har haft en fin kväll med Alice,Beckis&My, fina vänner. Tänker vara uppe länge till så om någon mer är det, de kommer mer update hihi. Annars hade fint i sömnen:)






onsdagsfeelings



Onsdag idag o ja njjuter som satan av lovet! :), så himla skönt. Har haft musik i hela huset hela morronen o bara gått runt o sjungigt,varit glad o haft en såndär superskön morgon nivet. Nu har jag tänkt gå ut med min friend stativet o kanske knäppa någon bild i solen (?), lite senare kommer min onsdag spenderas med en bunt tjejer är de nog tänkt :).
Vi hörs fokes.


test

test

Ibland står man på toppen av alla berg

Ibland står man på toppen av alla berg, o ingen, ingen kan putta ner en.

Fixar litegrann

BLOGGEN ÄR UNDER OMBYGGNAD.
ursäktar röra & fulhet.

new in

Jag är nu två linnen,en mascara & en finfin klocka rikare! inte mig emot.

off i go. snart

Godmorgon alla glada! , första dagen på sportlovet kommer spenderas med Beckisvännen :), om sisodär en halvtimma tar vi bussen neråt stan för en runda i dom få affärerna vi faktiskt har.. , här snöar det mängder.. åh jag är så trött påt, även att det är ganska så mysigt.
lateroo

Sundayyy

Min söndag har varit grym :), hoppas eran mä har varit de. Började med match o satan så bra vi va! alla vi girls spelade riktigt bra vilket alltså ledde till vinst, wäiii. Jag snittade 204 o hade 816 på 4serier, & ni tänker 'okej.' men dehär skriver ja för att ja är såhääär glad för mej själv & laget även att jag vet att ingen bowlingintresserad/nörd as me ( o alla andra bowlinglovers) läser dehär :), (förutom tjejerna från laget) . Complicated. Anyway så var de en bra start på dan!
Nu väntas Solsidan med family & choklad. hihi


Det som inte görs i tid, får göras i otid.

En gammal klocka som jag fått av min pappa, som i sin tur fått den av någon gammal i släkten, använder den som ett halsband o tycker den är fin på alla sätt. Något gammalt & betydelsefullt helt enkelt.

saturdayyy

Hej alla fina lördagslovers :) Efter tvådagars illamående,huvudvärk&feber är jag nu ganska mycket jag igen, lite halv seg sådär bara. Denna skiten gjorde min andra prao-vecka ganska kort, 3 dagar bara, jag som tyckte om dom barnen sådant.. dock lite mindre nu efter att dom smittade ner mig hihi, nejdå. Somsagt så mår jag bra nu förutom mina jätteeefina utslag på ben,mage&armar. Kliar & svider något fruktansvärt. Kylbalsam är min bvän idag :)
Hoppas ni har en fin lördag alles.

till mig från dig. tack för att du finns

Glömt bort att visa dehär, fick det förra veckan av Linnea vännen på födelsedan :) Såg nu att ni inte ser vad hon har skrivit för sött till mig så jag skrev ner det här under :) , läs om ni vill. Jag fick tåren i ögat när jag fick det hihi. Oså blev jag såhääär glad, precis sån present jag blir lycklig av. Enkel men väldigt betydelsefull för mej. Hon är bra hon.
''Jag har en vän. En rätt bra vän acctually. Faktiskt är hon helt awesome. Den här vännen fyller år idag. 14 år faktiskt, fast inte fjortisfjorton utan mer coolfjorton som vi andra redan är duvet ;) Den här vännen är så otroligt awesome på så otroligt många sätt så att om jag skulle sitta och rabbla upp allt här skulle jag skriva en ny bibel och biblar är tråkiga så jag slutar nu. Ska jag berätta en hemlis föresten? Den där vännen jag pratade om det är du bubbi! ''



dina ögon får andras att blekna

Okej det gick lite snabbt hära då meeen, älskar linnet uppedär :) Alla tjatar så mycket om att man längtar tills man får bli lite mer färgglad i sommar (jag mä) men jag vill inte glömma svart still hihi, tycker det är så himla snyggt med bara ett linne i färg eller mönster tillsammans med något sådant jag plockat ut. Ingen aning om vad ni tycker men jag tycker mums. Sen att man kan välja olika typer av skor är mera mums, pilotbågarna är ju grymmast. Måste köpa nya. Sommar tack ? :) det skulle sitta fint.

15februari

Trött är vad jag är, efter en dag med snoriga (läs;extremt snoriga) barn känner jag att min kropp är något sliten. Tur att dom är galet söta allihopa bara :). Har speciellt en som har fastnat för mig rejält, han kommer o ställer sig med armarna rakt upp o vill att jag ska böra upp han, gör man det får man gos hihi. Sen så blev han ledsen idag då kom han o tjöt med armarna rakt upp o jag smälte, otroligt söt unge alltså. Han ville inte ens släppa taget, gah va söt han är. Efter praon gick jag hem en snabbis för att nån timma senare träna, gillart :)
Lånad kofta från my broderr, annars en morgontrött&galen jag.

your my valentine

Jag hoppas ni har haft en fin alla♥dag! Min har varit ganska som vanligt haha, men bra ändån. Fick en sjukt god smoothie av min bror nyss, snäll som han är . Hörde något om kladdkaka också hihi. Känner att måndagströttheten har anfallt mej och efter en dag med livliga 1-2 åringar ska jag bänka mig framför teven. Återkommer som en piggare människa imon eller så:) mys på.


dagiiis vecka

Hej alla måndagslovers, eller så :) Jag håller på att fixa håret för tillfället men tiden går så snart cyklar jag iväg för att börja andra veckans prao, denna vecka på dagis hihi. Dock vet jag inte hur jag ska klara ut det riktigt då mina ögon vill stängas redan innan jag kommit dit, men blame yourself hanna.
Ha en bra måndag:)


Good Riddance - Green Day


It's something unpredictable
But in the end is right
I hope you had the time of your life.

Skön låt såhär på söndagskvällen hihi, känns som sommar när jag hör den. Ge mig sommar, sommar så jag får träffa alla underbara. Trött på att sakna. Over and out.

new in

Efter ett släktkalas här hemma är magen lite för mätt & jag alldeles lagom nöjd hihi:)


hörlurar,bok&pengar

chinos&linne kommer användas flitigt i vår vill jag lova :)
sjukt glad över hörlurarna hihi, tröjan på bilden är föresten också ny, samma tyg som linnet uppedär fast tshirt istället :D

halsband
Fick även ett stativ så be redy för outfitbilder hehe.
Solisdan next! Ha en fin kväll alles.

Bilder från igår, 11 februari


Fick denna underbara sak av Becka&Johannis, dog seriöst när jag fick den haha fan så snygg! Det är tydligen ett självporträtt av mig. Hm. Luggen har dom ju fått till iallafall hihi.

så mycket av mitt hjärta är fulllt av er

Fick enheldel (säger man så?) fina saker igår som ni ser häroppe :), lite är av familjen & lite är av finisarna från yesterday. 1.extern hårddisk för alla bilder-2.klocka&armband-3.baslinnen-4.fototidning-5.halsband&örhängen-6.Thomas Sabo berlock-7.trosor-8. handduk&kuddlakan(?)-9. ring&armband-10. ring-11. ansiktsmask&bodylotion-12. mugg med mig på hihi-13.grejj man har i huvudet, superskönt!
Tackar mina fina vänner för igår, sjukt bra kväll♥

13goes14


Jag för ett år sen hihi...
Har haft en sjukt bra dag och kväll, säger hej & gonatt som ett år äldre. YES


torsdag 10 februariiix

Hoppas ni har en mysig torsdagskväll alles, imon är första veckan av praon klar och veckan i hallen har vart apbra & galen (beckis o jag lixom..) hihi. Har endel att styra med ikväll men jag bjussar på lite mobilbilder på beckissnnyggis:D
Lateroo






i say gott

Huvudvärk & halsont gör min kväll ganska lam, tittar på ''Love and other drugs'' och den verkar vara bra sofar iallafall, en kopp oboy gör det hela ännu lite bättre:)

Tjena syrran - Johan Alander

En av mina absoluta favoriter, får rysningar & ögat stannar inte tort länge när jag hör den.
Otroligt fin låt. :)

Tjena syrran jag hoppas att allt är bra med dej, jag hoppas att du mår bra. Tjena syrran duvet väl att jag saknar dig? Jag saknar dig varje dag.

If I die young

Snart drar jag iväg, möter upp Beckis o sen vidare till hallen ;) Ha en bra dag alles!

 


halsont

Efter kalasfirande hemma hos min morbror är jag nu hemma mätt(läs:alldeles för mätt) trött. Halsen gör sjukt ont men annars känner jag mig mycket bättre än igår. Imon väntas prao i bowlinghallen mä Beckis, kul!:)

Ska dricka upp mitt te o försöka sova snart hihi.


Johanna,Ida,Linnea,Beckis

Galet bra tjejer dedär.

off i go

 

 
överglad o galen åker jag iväg till Beckis där Johanna,Ida&LinneA väntar :D yäääs


i skolan

Sitter på sista lektionen nu, har biologi men slutar om typ 30 minuter. Galet skönt för det är sista dan innan 2 veckors prao o en vecka sportlov hihi :) Har en kännsla av att uppdateringen kommer lida ikväll för jag ska somsagt till Beckis där andra braiga tjejjer väntar, så ha en grym fredag alles!

pluggis

Jag vet att ni gillar mina fina paintkunskaper hihi, men det är iaf sådär jag känner mig för tillfället ;)
Har styrt med det mesta ikväll men nu har jag tagit tag i läxorna.. industriella revolutionen är inte min grejj vill jag lova. Taggar fredag imon då det blir tjejjkväll hos Beckis mmmm helg. L a t e r o o

Onsdagskväll

Klockan är nu lite över tio och jag är inte helt oväntat aptrött,, slutade tidigt idag o jag tog med mig Johannis till stan o kikade lite, hittade dock bara ett snyggt men tråkigt linne.. blir så trött på affärerna här MER affärer till västervik tack ! Vi tog en fika som vanligt o gott var det iallafall hihi.

 


H a n n a l o o k 2 f e b r u a r i

Blommigt från Åhlens tillsammans med världes skönaste jeans från Cubus. Lite smycken o flätat skärp & där var onsdagens kläder :)

just an ordinary girl


Pics från weheartit.
Längtar så galet efter shorts!, så jäkla snyggt&enkelt. Just the way i like it. Bilderna ovanför tycker jag är helt grymma, ge mig sommar nununu.

dagens outfit

Skjorta från Carlings som jag hittade låångt in i garderoben, baslinne&tights & lite smycken:)

RSS 2.0