kvällsgodis

Efter en lång dag har jag nu satt mej ner skönt o tänker stanna här ett bra tag, hih:) Skolan gick bra o det bjöds som vanligt på en massa skratt speciellt på lunchen eller va säger vi johannis&becka? haha. Men iallafall så gick jag ner på våran sjukt långa lunch o köpte ett par byxor ja la undan igår, kommer troligen ha dom imon så dom visas då. Efter skolan åkte vi iväg till träningen o väl hemma från den väntade mammis på mej för att dra iväg till tjejkvällen som var på stan, kom dock hem tomhänt vilket känns fint i plånboken..
Jordgubbar,vindruvor&geisha blir mitt sällskap för kvällen, hur bra?

ännu ett svar om bowlingen


Eftersom människan som undrar inte har lämnat någon mejl/bloggadress svarar jag i ett inlägg, förra svaret o frågan finns här(de är troligen från samma person haha). Ifall någon undrade då.. Men back to answer.  Jag spelade en individuell tävling förra året, man spelar olika deltvälingar o jag kom till den sista som då var Sverigefinalen i Stockholm, där jag slutade som femma. Annars spelar jag mest med laget dårå:), hoppas du fick lite svar iallafall. Kram o Hej.


will you remember me when im gone?




Ungefär sådär har väl min dag sett ut :), fotat, suttit i solen med favorit brillsen samtidigt som jag hann med lite plugg.. Nu har jag fått i mig lite av pappas guda mat i magen efter en skön springrunda. Vi höres mates.


Lisafisa 30 mars







Satte mej ute i solen när jag kom hem från skolan o fick snabbt sällskap av lillbebis, mitt lyckopiller.






Off i go

Sticker iväg till skolan nu, kommer bli en lång dag.. Först skolan till fyra då osen träning till sex, efter träningen har vi möte med våra tränare också, ni får iaf ha en fin tisdag! :)



måndag 28 mars

Börjar väl inlägget med samma rad som alla andra måndagar: Måndagen är avklarad! Blir på ett så sjukt mycket bättre humör nu när  det faktiskt är ljust när man cyklar hemåt:), känner mej piggare för nån minut hihi.
Dagen slutade med idrott, vilket fortsatte lite väl hemma då jag tog en liten springrunda, heja mej. Nu har jag precis satt mej ner o känner väl mest för o ta det lungt ett tag med min smoothie som gjordes för en stund sen, i say gott.




vår? ja tack

Bilderna är från igår, fy vad jag trivs utan en massa snö! Helgen är snart slut o synd säger jag om det, veckan lär ju erbjuda en heldel läxor om jag känner mina lärare rätt.. Tog en springtur förut vilket var skönt, o nu tänker jag gå ner till familen där jag hörde att det fanns glass o grejjor, sounds great.
Ha en fortsatt fin söndag folks. :)

kameran&jag


Tar med mig kameran o stora objektivet ut i det soliga men kalla vårvädret, härligt!

fredagsfeelingen(y)

Alla som älskar fredagar upp med handen!, skönt med helg alltså:) Ska snart iväg till Rebeckavännen för lite mys osånt, sounds great i mina öron. Satte på mig favorithörlurarna o drog ut på en springrunda förut, känndes riktigt skönt o det gick inte alls så hemskt som jag trodde de skulle, springskorna har ju inte vart framme på ett tag liksom hihi.. Iallafall så önskar jag er en fin fredag därute folks. Kram&puss


Syns rätt bra tror jag..

bigbrother time

 
Osminkad,trött o lite halvgalen, det är iaf bigbrothertime, varför missa det liksom hihi.


outfit 24 mars 2011

Hej alla glada:), torsdagen har gått ganska snabbt och inte varit alltför jobbig. Dirket efter skolan åkte jag till träningen med Becka, hur det gick är väl inte o hurra för menmen man kan inte alltid vara på topp, haha.
Förövrigt trivs jag utan snö, bara det kunde blåsa lite mindre o håret slapp åka omkring i ansiktet.. solglasögonen har hängt på rätt flitigt denna veckan vilket gillas! Sista skoldan för vecka tolv imon o börjar nog nedräkningen till påsklovet snart hihi. Alltid bra o längta efter något. Här kommer dagens iaf:
Trivs sjukt bra i dom blåa chinose som kommer från Lager, jättesköna verkligen:)

Kalmar 21/3

La aldrig upp några bildern ifrån kalmarresan igår så gör det nu istället hih;)
Bra dag dedär;)

outift av en tisdag


dag 10 - en bild från i sommras


Nån varm dag i sommras, take me back.

new in från kalmar

Hoppas ni har haft en någorlunda bra måndag därute!, själv har jag varit i Kalmar hela dan med klassen. Först gick vi på typ experimentlabbet (?) o byggde båtar typ haha, inte så värst kul men sen fick vi egentid på stan vilket var betydligt bättre:) Dan har varit bra men är sjukt trött nu hihi, visar er iaf vad som fick följa med hem.
hittade äntligen domma, 99kr på HM.
Apsköna shorts från NewYorker 79kr.

prickig högkjol från NewYorker 99kr.

Nöjd stavas det :)

Dag9-berätta om dina favorit filmer

Mina favorit filmer, jag har endel.. kan inte riktigt välja någon favorit men några av dom bästa jag vet är titanic,baksmällan&the last song. Älskar bölfimer o kärlekshistorier, så mysigt. Jag är en sån som gråter till typ allt jag ser på film, men på teve också haha, typ extreme home makeover och biggest losere haha:)





svar till anonym

Fick en fråga häromdagen,

Visst kan jag de:) Jag tränar tillsammans med mina teammates två gånger i veckan, sen spelar vi match varje helg med några få undantag. Laget jag spelar i nu består av mej & 5 andra glada tjejer, vi är från 13-16. Just nu spelar vi i ett fyramanna-lag i en serie här i småland, det kommer dock förändras till nästa sesong men mer om det då:) När vi inte spelar seriespelet har vi andra tävlingar på g, alltså ganska fullt upp hih. Hur bra jag är kan jag inte riktigt svara på haha, men jag har spelat 4 år, har egna grejjor sen får du dra slutsatsen av det. Kom o kolla på en match vetja, hih. Iallafall gillar jag det galet mycket, o bäst av allt är girlsen i laget:), hoppas du fick lite svar.




dag 8 någon du kan berätta allt för



new in

Hallo lördagslovers:)!
Imorse drog mami o jag iväg till Linköping för shopping, o gud va mycket mer det finns där än här. Hittade en heldel fint men blev även inspirerad till sommaren, sommar tack?.
Detta har nu en plats hemma hos mig:

















De va de tror jag:), jo ett par vita höga converse också. Som jag letat efter läänge, men alla femmor verkade va slut haha, så äntligen. Ikväll har jag även hunnit med ett inkik hemma hos världensbästa granne Annielove.
Imon vankas det match så lär vara lite busy..
Vad tyckte du om mina köp?



18mars



Världens skönaste kofta, lovar. ''lånad'' från brorsan, annars bara enkla jeans oså:) Ha en fin fredag folks.

dag 7 berätta om någon/några/något du saknar.

Eftersom jag missade en igår kör jag två idag istället:) Berätta om någon/några/något du saknar, inte alls svårt att bestämma faktiskt. Något jag saknar är Gislavedslägret, det är så sjukt kul även att det är ganska hård träning. Det mesta av folket där är helt amazing mä, så några jag saknar är dom. Helt klart. Sen saknar jag bästisvännen Hanna, o lilla My, helt underbara o så saknade. När vi ändå är inne på att sakna kan jag berätta för er att det är bland det värsta jag vet, men samtidigt fint på någotsätt? Orkar inte riktigt förklara men om man saknar någon är dt ju för att man tycker om den oså. ''Att en resa så kort gör att du är så långt bort, mellan oss finns en hel värld trots en kort väg.''
skapligt många ♥ på er!

17mars outift

Torsdagen är done vilket betyder fredag imon som betyder helg snart:) I skolan bjöds de på de vanliga torsdagseftermiddagsdampet, herregudars säger ja bara, men skratta de gjorde vi.
Torsdagens outfit oså:)

dag 6 en bild som du alltid skrattar åt


Oldbooth är ganska kul hih. Rebecka jag älskar din iphone.

ganska så awesome

Alltid lika seriösa alltså! :D

Linneadag

Hur skönt kan det va mä studiedag då? sjukt skönt. Igårkväll kom linneavännen hit o gjorde mig sällis, hon stannade även över natten:) Vaknade runt elva då vi fick lite övertröttsenergi o ja, de blev lite dampigt haha.. Vi fixade till lite frukost, brände mackorna o så. Vem är förvånad? Nu har vi precis smakat muffinsarna vi drog ihop förut, i say gott. Kommer nog upp lite bilder senare då vi passade på o gå ut i lilla solen som va framme en stund.
Vi höres.
Bra tjej dedär;)

dag 5- berätta om en barndomsvän (reagarade du på att de rimmar?)

När jag hör ordet barndomsvän är Annie den första som kommer upp i mitt huvud. Hon är 3 år äldre än mig alltså lika gammal som min bror. Vi bor grannar med varandra och det har vi gjort hela livet. Våra föräldrar köpte hus samtidigt o då kom hon & min storebror till världen, 2 år senare kom Annies lillebror (som också är en barndomsvän) , ett år senare kom jag lite lagom efter sådär haha! Ända sen dess har vi kännt varandra o jag vet inte om det kan bli mer barndomsvännigt? Annie är en av de ärligaste o personligaste människorna jag känner. Till sättet är vi ganska lika, tex är vi båda väldigt desperata att kramas hih. Vi älskar dom gammla goa filmerna o gråter till nästan alla, särskilt titanic. Vi har sett filmen hipphipphora säkert 20 gånger men har inte tröttnat än. Vi sitter o kollar parodier på youtube hur länge som helst o skrattar lös. Har raptävling o ja om jag fortsätter skriver ja en ny bibel. Det bästa med henne är att hon alltid finns där, är på min sida och att hon älskar mig för den jag verkligen är. Hon & hennes familj ligger mej varmt om hjärtat (låter fett töntigt men det är så, ja lovar) Så ja, min barndomsvän det är Annie. Jag älskar dig.
längesen.
2009
2009

2010
AnnieDanielsson&HannaHallberg. föralltid&förevigt vi.


hjärta

Slutade somsagt tidigt idag o tog med mej johannis ner till stan i fin vädret, kollade runt lite o satte oss o lunchade lite sen:), mys. Känns som våren nästan är här äntligen, trevlans. Åkte hem sen o väntade tills de va dags för träningen som ja nyss kom hem ifrån. Sjukt vad jag trivs där, ni tjejer är ju otroliga. Som vanligt endel skrattanfall på banan o ja jag säger inget mer. Trivs ganska bra nu vill jag säga♥

Dag 4- en bild på dig och någon från din familj

Jag&min beste bigbro:)

Måndagen är avklarad vilket känns skönt som tusan, vi har halv studiedag imon o det är ju knappast mindre skönt det. Känner att dendär tröttheten har hunnit ikapp mig igen o helst av allt vill jag sova, men inte då. Här ska det pluggas, o sen ses på bigbrother såklart, hihi.

måndagslook

Kör på nästan samma som igår, trivdes så bra i de hihi :)


Ha en fin måndag folks.

dag 3- berätta om en resa.

En resa. Hm kommer ihåg mest från den i somras så den tar vi. Åkte till Turkiet i juni/juli sommaren 2010 med bästavännen, hennes mamma & syster. Jag tog bussen till Stockholm och Hanna en dag innan resan, kommer ihåg hur uppspelta vi var haha, satt uppe halva natten o spelade sims. På morgonen åkte vi till Arlanda och gick snart på planet, den flygresan var en aning speciell .. planet var värsta slitet o det såg ut som vingarna skulle ramla av, i sätet brevid oss satt två killar i tjugofemårsåldern typ som kollade in hannas syster hela resan haha;), när vi äntligen kom fram möttes man av dendär utlandslukten. Väl vid lägenheten vi skulle bo i blev hanna och jag lite skeptiska då det såg ganska ruttet ut (lite turkisk standard typ) men vi ändrade oss med tiden då vi kom på att de bara va mysigt:).
Vi åkte tll stranden varje dag, badade i vågorna, åt mat, shoppade o ja gjorde allt man ska göra på en solsemester. Sista veckan flög vi parasailing (säger man flög?) o det kommer jag aldrig glömma! Resan bjöd på hur mycket skratt som helst, inte minst när hanna drog ner hela gardinen som va typ 3 meter, eller när vi fick en oinbjuden gäst på middagen som inte kunde engelska knappt.. Längtar tillbaks otroligt mycket. Det var helt klart min bästa resa :)

over and out

Snabb update nu då jag alldeles snart åker till farmor&farfar för mat o sånt gott! :), ha en fin söndag så hörs vi senare.

Missbildad outfitbild, men iaf hjärtstrumpbyxor hög kjol oså, later.

lördagnatt


Herregyd, har aldrig sett något snyggare :o
Lysnnar massa musik, snackar mä hanni , becka o pontus på msn o lördagsmysar, i like it.

Dag 2- en bild på någon från din släkt.

Min underbara faster&kusin. Betyder väldigt mycket för mig♥

efterblivet kalas

Hellu alla lördagslovers! hoppas ni sovit gott? jag har. Lördagen började med ett ganska så efterblivet födelsedagsfirande av mej, då mina kusiner med familj va här nyss:) Fikade gottit o blev trehundrakronor rikare, inte mej emot. Annars har jag ingenting planerat för dan, känns ganska skönt faktiskt. Vädret suger iallafall så ut går jag inte, men adios sålänge:)



Dag 1- bertätta om dig själv

Ja hah, hur ska man börja? Jag heter iallafall Hanna Elisabeth Hallberg. Bor tillsammans med min mamma&pappa plus min 3 år äldre brorsa + en knäppis katt vid namn Lisa. Jag är född 97 men hoppade över en klass i lågstadiet så går andra terminen i åttan nu, vilket jag trivs jättebra med. Älskar att vara med mina vänner men når ibland en gräns då jag bara längtar efter att få vara ensam, typ sitta uppe vid datan hela natten o bara vara ensam.
Sedan fyra år tillbaka ungefär spelar & tävlar jag i bowling som är ett stort intresse. Jag är en tänkare och tror alltid jag ska hinna med mer än vad jag verkligen gör. Älskar att kramas och få vara med dom jag kan vara mitt riktiga jag med, dvs mina vänner♥ Min allra bästa vän heter Hanna Jonsson & är en helt obeskrivligt fin människa, det värsta är att vi bor 4 timmar ifrån varandra. Hon i Stockholm jag i Västervik. Men det här har inte varit något hinder för oss, vi tar vara på den tiden vi får med varandra, kan säga att den här tiden är den jobbigaste, alltså mellan jullovet & påsklovet då vi inte har sportlov samtidigt, det jag skrivit nu kan jag inte prata om i verkligheten då jag tycker det är sjukt jobbigt eftersom jag saknar henne något otroligt. Mina vänner i västervik är sjukt bra och det är dom som håller ihop min vardag. Förövrigt älskar jag godis, jeans & pärondryck.
grattis till du som orkade läsa!

Its all about creating memories

Jag har gjort min egna lista med saker att blogga om en tid framöver, tagit ifrån lite olika listor oså.
Dag 1- berätta om dig själv.
Dag 2- en bild på någon i din släkt.
Dag 3- berätta om en resa.
Dag 4- en bild på dig och någon från din familj.
Dag 5- berätta om en barndomsvän.
Dag 6- en bild som du alltid skrattar åt.
Dag 7- berätta om någon/några/något du saknar.
Dag 8- en bild på dom du kan berätta allt för.
Dag 9- berätta om dina favorit filmer.
Dag 10- en bild från i sommras.
Så kör jag :) börjar idag, kommer upp lite senare så håll utkik. Typ. Hejdå sålänge.

vår feelings


Skapliga vårfeelings fick jag idag, även att man typ blåste bort.

wanties

Lite saker som mer än gärna (!) skulle få en plats i min garderob, älskar linnet då det är så enkelt men ändån snyggt o framförallt sommrigt, ge mig sommar nanana..
Man måste ju älska skorna mä:)

i say gott

Obligatoriska kvällsfikat tillsammans med lite musik&msn kan nästan inte bli bättre:).

outfit 10 mars

Imorse va en såndär dag som jag inte visste nånting, stressade halvt ihjäl mig o allt dedär. Hittade seriöst ingenting att ha på mig, så jag klickade på datorn gick i outfits bilderna o hittade just detta jag hade på mig idag då, bra tips där :)
3 oktober 2010, hade sämst kamera då mä haha.

onsdagshäng med goding

Hej alla glada! , min onsdag har varit grym faktiskt. Slutade tidigt vilket va jätteskönt såklart, åkte mä Rebeckavännen hem :), jag somnade i soffan o sov där helt okontaktbar ett tag hih, sen när jag vaknade fick vi lite överspels ryck båda två o ja.. hon är en goding hon.
Iallafall så såg jag ut typ såhär idag:
jeansskjorta från Carlings enkelt ihopsatt med svarta tights:)

semlooor

Hörde att det var fettisdagen idag o även att semlor inte är övergott har jag ändån ätit upp en precis, hihi. Vaniljkräm istället för mandelmassa o allt blir mycket godare. Varför inte passa på när man får äta gott? näh sånt bryr jag mej inte om, äter för att det är gott.

outfit 8 mars

Körde på blått idag o som jag alltig säger snyggt&skönt typ. Även mina grymt slitna converse som jag bara inte kan slänga, älskar dom alldeles för mycket haha:)

07.40

Måndagmorgon och jag tror inte jag är helt ensam om att vara trött,seg opepp o allt vad det heter. Menmen inget att göra åt det, föresten fyller underbara Linneavännen 15 år idag, grattis finis:)
Adios amigos.


kvällsfoton

♥♥
Gick ut med kameran innan det blev alldeles för mörkt o knäppte lite bilder då himlen va sjukt fin:), resultatet ser ni ju ovan då. Skola imon o jag känner mej inte alltför pepp.., ska till frissan när jag slutat vilket är behövligt haha, vi hörs fellas♥♥♥

kom änglar

Otroligt fin låt, Kom änglar-Lars Wiennerbäck


''Kom änglar kom älvor det börjar bli kallt här sitter jag o baddar såren med salt det går åt helvete med allt. Men den vackraste stunden i livet var den när du kom''

nya vännen

Tamron70-300. Kommer användas flitigt:)

@rebeckavännen


Sitter hemma hos rebeckavännen o har allmänt trevligt hih, tjockar oss liiite bara.Jull,Ida&Linnea va här förut o vi badade bubbel nere i beckas relaxgrej, sjukt skönt:)Stannar över natten hos bruden, härliiigt!

your my sunshine boy.

Härrrligt att solen har varit framme idag!, smält snö, smält. Jag har inte gjort alltför mycket idag måja säga men testat min nya vän de har jag hihi, fick hem ett objektiv igår som jag beställde i veckan o jag är så himla nöjd:) (visar det senare)
Ikväll ska jag träffa lite girls för myskväll o det kommer bli fint de, trivs som fisken i vattnet förtillfället.
Adios så länge.

sa någon trött?

Blev en mysig&kul kväll med massa gott(läs:alldeles för mycket gott) o fina tjejer, skratt o allmäna ceperyck får man räkna med hih, eller vad säger vi linnea?.. Bilderna som knäpptes ska vi inte dirket prata om, dom är för sjukt annorlunda för att visas här haha. Jag är helt slut o tänker därför krypa under täcket o sova. Natt♥
Sjukligt söta hunden&jag. Elsa♥jag. Skulle mer än gärna låna henne lite hih.

4mars outfit

Skolveckan är klar o det känns sjukt skönt:), ikväll ärdet middag hos johannis med girlsen som gäller, kommer bli fint. Har lite problem med vad jag ska ha på mig bara, men det löser sig hihi. Visar hur jag ser ut ikväll lite senare skulle jag tro. Ska börja göra mig i ordning lite o se om linnea är på ingång. Later.


Blus från bikbok tillsammans med tights från JC, lite smycken&en tubhalsduk.Skönt.

3mars


Försov mig idag så har stressat gärnet, dock klar nu och ska inte åka riktigt än :o detta har nog aldrig hänt förut.
Iallafall fick kläderna lida lite då jag inte hade lust eller tid att stå och riva i garderoben hih. Men tröjan är typ den skönaste jag äger så mmm, har även halvstudiedag idag så slutar tidigt :D
Torsdagskramar till er.

bb


Jag är trött som vanligt men tvingar ändån mig själv att se på bigbrother till elva, man kan ju inte missa medvetet sådär?
Juste, pappa var supersjukligt snäll förut o köpte godis till mej på vägen hem från jobbet, jag blev sådär otroligt sugen på lösgodis:] men orkade inte röra mig typ, lyckan i mina ögon när han kom hem den skulle ni sett hihi.
Anyway så ska jag se färdigt nu o sen sova, föresten bjuder jag på bilderna där uppe, en osminkad tröttis höh.

revansh

Made it huhu :D Gav mig på ett nytt försök&nytt recept, o vet ni? dom blev sjukligt goda :)
I say gott, utseendet är ju inte allt thank good..

randigt osådär


Vitt&svart, enkelt&snyggt.
Onsdagens lektioner var snabbt över o Linnea,Beckan& jag gick o åt lunch på stan o fixade lite presenter till Johannis :), bra onsdag iallafall. Nu har jag städat litegrann på mitt rum som är överbelastat av saker, vart kommer allt ifrån? lyckades även välta stativet med kameran på, fick lite smått panik men han som tur va fånga de i sista sekund hihi.
Hörs bananas.

wednesdaymorning

Onsdagsmorgon & jag är trött som få, men tröstar mig själv med att vi slutar halv ett idag:) Ska även ner på stan mä Beckisvännen för o fixa ihop något till johanna som närmar sig femton snart, hihi. Iallafall så borde ska jag alldeles snart
möta upp Johannis så ha en fin onsdag alles! 

tjock kofta över bara för det är så jävulskt kallt.


RSS 2.0