new

Lite nytt! Har lite kvar att fixa men det får jag ta imon för nu är det dags att krypa i säng.. dagarna bara drar iväg. Imon är det iaf planerat ett fint häng i pulkabacken med världensbästa Johanna :) Har egentligen ingenting mer o säga så gonatt på er♥


let it snow let it snow let it snow

Gokväll fellas :)
Äntligen är jag klar med lite av veckans alla läxor o annat..dock finns det en hel del kvar. Känns som att jag ska hinna mä hur mycket som helst men egentligen hinner jag inte ens hälften haha. Idag började jag iallafall o handla lite julklappar men är jag ensam om att tycka det är himla svårt o komma på något bra? inte klar på långa vägar men någonstans ska jag börja hihi. Nu peppar jag the good wife om en halvtimma, innan dess ska ja tända massa mysiga ljus o kolla till mami som jag så snällt har smittat med feber o hosta.
mobilbilder från söndags, himla mycket mer snö nu!
It doesn't show signs of stopping
And I've bought some corn for popping
The lights are turned way down low
Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!

1:a advent

1:a advent 28 november, första ljuset är tänt! myyyys


håller på o pillar på en ny design..kommer inom kort hihi


still november

Hola! snön bara fortsätter falla men mysnivån stiger som bara den :D fast nu kan de ju räcka mä snö för ett tag..
Iaf så börjades min dag med match, surt nog förlorade vi men det är sånt som händer ju. Efter det blev det massor o göra i hallen då becka jag o alice skulle hjälpa till o fixa inför massa barnkalas hihi. Asbra mä lite extrajobb där ibland. Juste sen när jag kom hem skulle jag ha tag i min plånbok men hittar den inte så jag typ sanerade hela rummet(vilket dock behövdes) men intefan hittade jag den.. smsar linnea o frågar om den är där men hon hittar den inte heller o då städa jag ännu mer men utan resultat.. sen när jag gett upp kollar jag mobilen o hos vem är den då? haha sötis, nu kan jag va lugn.
Ha en fin söndagskväll folks


glada vänner on work :D


new me

Hej ny frilla

 
 
jääättefina bilder sådär ja, demonstration för min lugg. De känns galet annorlunda men jag vänjer mej hihi.
hejdå

linnea&hanna

Hallå :D snön ligger kvar o ja de verkar bara komma mer, mysigt enligt mej. Mindre mysigt o ta sej till skolan i de dock.. min dag började iaf med sovmorgon till 9 sen två lektioner o sluta vid halv ett efter det gick Linneaputt o ja ut i snöstormen o kollade lite på stan o efter de gick vi i typ 18tusenår hem till henne. hih.
i like this girl :D

snow

Vädret här är inte o prata om för de har ösregnat hela dan o snöat halva..snön verkar dock inte vilja ligga kvar tyvärr, har mycket hellre snö en dehär jävla regnandet! iaf så har jag nu gjort klart lite läxor o allt jag känner för är o krypa ner i sängen o inte behöva frysa mer idag så det är vad jag tänker göra hihi :)

-31 januari2010

dagens

Kväller:) efter ett långt strömavbrott ser jag igen o de gör ju saker enklare hehe.., måndagen är avklarad o jag känner att veckan kommer att gå fort! Dags för tv nu, hörs imon folks

Dagens outfit måndag 22november:)

blus&baslinne från bikbok, diverse smycken.

bästbästarebästast

Herregud så jävla grym han är!  hans röst ger mej rysningar o hela han är underbar, han slår ju alla andra i idol med längder, finns typ inte ord för hur bra han är. Älska Jay
om du inte såg detta i fredags så kolla, seriöst Jay är bäst

sunday it is

Hej därute!
Min söndag har varit riktigt bra, dagen börjades med match o det fixade vi galet bra då det blev vinst! :D efter det åkte jag hem o gjorde mamma glad genom att städa rummet som hon tjatat på mej att göra i en vecka.. iaf så kom halva släkten o firade pappa o det bjöds på alltför mycket gott hihi. Ny vecka imon o jag börjar nedräkningen till julafton. längtalängtalängta
Nu = how i met your mother på 6an


Ha en fin söndagskväll!

b i r t h d a y

Pappi blir ett år äldre idag o med de säger jag grattis o duvet att jag älskar dig♥


dagens outfit 18 oktober





thursday it is

Hallojsan! :D
Känner mej mycket bättre nu men min dumma hosta vägrar att lämna mej hihi, igår var jag Becka o hennes o min mami i Ullared! galet kul och galet mycket folk där.. hittade massor bra saker visar några snart, vi hade en lång men asbra dag :) Taggar fredag imon men gud va snabbt tiden går de är jul om nästan fyra veckor..helt otroligt.

bilden ger verlkigen ingen rättvisa

 

 nu=tv!


sundayyyy

Hej alla glada :) Sämst uppdatering i veckan då jag först va hemma måndag&tisdag, gick till skolan dom andra dagarna men jag har haft feber typ varje kväll o frysit som en gris seriöst. Va hos doktorn igår för o kolla up de o han trodde att de kunde va något litet virus men inte säkert, fick pencillin iaf så nu ska jag bli bättre tack :)

Annars va vi inne hos grannarna igår o de va trevlans som vanligt, kolla Annies blogg här! Om en stund åker vi till farmor&farfar o träffar lite släkt + att de är fars-dag o jag känner att de vankas gosaker hihi.


sjukling

hej därute! skulle ju blivit första skoldan sen lovet idag men jag fick stanna hemma då jag inte mådde alls bra, har typ haft ont i huvudet i tre dar nu. Men nu känns de iaf bättre så kanske kan gå till skolan imon fårse hur dt blir :) aja har inget mer o säga nu so gokväll.


new in







 


dear friend

Hemma i lilla viken igen, tråkigt att lämna my dear friend dock. Idag har jag bara gått hemma o fixat då orken inte ville samarbeta mä mej. Alldeles nyss åt jag o mamma god mat o ikväll blir de nog mer gott hihi :)
Två pics från Stockholm
¨
Tack för en bra vecka vännen!

h.ö.s.t.l.o.v

Hej alla glada :) jag har de galet bra här i Stockholm o trivs som fisken i vattnet typ hih, detta är anledningen till den usla uppdatering såklart. Igår va vi inne i stan o kollade i lite affärer oså, de gjorde vi även idag men på ett annat ställe . Visar nya sakerna när jag är home again. Svårt att skriva hur mysigt,kul o bra jag här det här med my very best Hanna så tar jag ursäkten att Greys Anatomy börjar om 2 min. Hejdå


RSS 2.0