det var aldrig meningen att det skulle bli jag och du

Hemma efter en jättebra helg i Gislaved med massa träning, men massa kul med såklart. Jag är egentligen helt slut men sova blir det inte riktigt än.. Känns skönt att vara hemma men ändå tråkigt o lämna ett par riktiga finisar, blandade kännslor som vanligt alltså. Fick ett riktigt kul erbjudande på telefon förut, men mer om det när det är dags, hoho :) Har så mycket i huvet att det nog blir bäst att vi hörs av imorgon istället, gonatten!
tills jag har fixat lite bilder från My så drömmer vi lite!
gosgosgos..
we♥it

märker du hur fort det går?

Firat lillpluttan, som inte är så liten längre.. För söta domdär.
Packningen är så gott som klar, sju imorgon rullar vi mot Gislaved, hörs på söndag. Puss

why so serious?

Hallåhallå!, verkar som att solen är tillbaka? Tillbringat ett x antal minuter ute i solen med en bok, härligthärligt.
I eftermiddag är det 3-årskalas för kusinen :) Förövrigt håller jag på o packa lite nu o då till lägret,
det går inte så bra om vi säger så..
Ska göra ett försök igen, ha en fin dag!
¨

Gladchey, jaman.

om du bara vill så säg till

Tjene! Mötte upp Linneavännen på stan när hon slutat, skönt o träffa knasen igen :) Fulade runt lite som vanligt..
Fick med mej en ny tröja hem från stan också, nöjd.
Visar mina kvällsoutfits från turkiet, dövarmt hela tiden så man kännde sig sådär jede fräsch liksom.
Vilken gillade du bäst?..
Puss.

förstör inga minnen du vill inte se mig såhär

Turkiet 2011.
We seem to hold on to the memories that hurt us the most.

försöker men kan aldrig komma dit

Nu har jag landat hemma efter en långtråkig bilresa från Stockholm.. Packat upp kläder o sett till att mammsen tvättar det mesta nu snabbt, eftersom jag mest kommer hem o packar upp för att sen packa ner igen. Försvinner på läger på torsdag, snabba ryck här. Japp. Planen är att träffa mina saknade dom två dagarna nu innan jag åker igen, tar med mig Beckis & My iallfall. Har massor bilder utöver dom i dehär inlägget att bjuda på från resan som jag tänker klicka upp lite nu och då :)
Ha en fin kväll!

Sverige, vi är tillbaka

Hej finisar! Klockan 3 landade vi i Sverige imorse, trötta tjejer idag.. Resan har iallafall vart så himla bra, hur varmt som helst, sol, bad o allt dedär som hör till. Jag sitter uppe i hannas rum på Lidingö just nu, stannar en natt till för att imorgon rulla hemåt Västervik, som också är det riktiga hemma. Saknar er därhemma och det ska på det sättet bli skönt att åka hem, samtidigt som jag precis lämnat en hel bunt fina människor i Turkiet och imorgon måste säga hejdå till min soulmate. Tackar dig för en fin vecka, du är så bra. Nu vet ni att jag lever, ha det fint så hörs vi imorgon:)
Igår på vägen hem på flyget fick vi mer information om vad som hänt i Norge(hade hört lite i Turkiet). Så fruktansvärt. Svårt att förstå. Så hemskt. Skickar all min omtanke till Norge, framförallt till familjerna som förlorat någon i massakern.

tidsinställt

Allt kommer ifrån hm förutom conversen då, hade inte tackat nej till dehär!
(tidsinställt inlägg)

jag ville inte va den som blev kvar

15.40 rullar bussen från viken till storstan, har precis fixat färdigt det sista. Resväskan är stängd o jag känner på mig att jag har glömt något.. Bikini & en bra bok till stranden är nog prio ett och det är jag säker på är med! Alltså, jag åker till Stockholm idag. Till min beste, som jag imorgon åker till Turkiet med. Vi var där förra året också dock blir det bara en vecka i år, men lika bra ändå :) Jag tar inte med mej datan då jag känner att jag redan har mycket o dra på hihi. Kanske klämmer in ett inlägg ikväll eller imorgon hos Hanna, annars hörs vi om en vecka! Funderar på att tidsinställa ett par inlägg så håll utkik. Ha det så bra oså hörs vi, kram.





för allting har en början och ett slut, allt

Regnet öser ner, om det skulle vara någon som missat det. Sitter med blandade kännslor idag(därav dagens uppdatering). Längtar nå galet efter min soulmate och resan vi drar iväg på i helgen, samtidigt som tårar runnit enheldel idag. Min älskade,underbara,härliga farfar har efter en tid på sjukhus somnat in. Känns förjäkligt att en sjukdom kan bryta ner en människa så snabbt, kunnde levt så många år till. Men nu lite som en lättnad då han får det bättre där han är nu, vi har ju kvar minnet av han. Och vi har ändå varit förberedda på det som hänt, jag har redan gråtit floder, varit deppig o den biten vilket gör att jag kan se det på ett annat sätt nu. Han slapp lida, o somsagt minnet av han stannar kvar. Det kommer kännas så himla tomt, och saknade har redan börjat. Det kommer jag inte ifrån. Det är i ett sånt här läge jag verkligen ser vad jag har, vilka som betyder för mig och hur mycket jag verkligen älskar dom. Ni vet vilka ni är. Verkligheten har kommit ifatt mig och jag måste inse,
att han är borta.Ta vara på tiden med dom du älskar, livet har ju liksom inget facit. Känns skönt att få komma bort ett tag, glömma allt för en stund. Jag ska börja packa nu om en stund, till värmen.Till dig som läst ända hit, det här är vad bloggning är för mig. Skriva av sig när man verkligen behöver det, för sin egen skull.
Vila i frid farfar, vi älskar dig♥
Tumblr_lobynizho01qlx2d0o1_500_large

som en lögn i vackert väder

Har suttit o pratat med syster,bästavän o allt vad hon nu är en stund, längtar som tusan!


Gladfis? ja tror de. Går o sussar tillsammans med hon på sista bilden som redan slocknat..


som jag minns det var de lätt

Nyss hemkommen från en liten tur på stan med faster & moren, köpt lite smått bara. Solkrämer o lite sådant till resan :). Min favorit foundation har varit slut sen länge så passade på nu, onödigt mitt i sommarn men japp.
Ska möta upp Beckis för lite träning senare, inte vart på banan på typ 2 månader. Bra liksom

jag har alltid hållit hårt om dom jag inte orkat med

Blev visst inget bad, filmhäng hos Linnealove med henne & Evert, härligt :) Såg filmen ''The number 23'' , helt okej bra haha. Om en stund väntar sängen för mig, gonatt!

världsbäst fokus, men japp. Bildens mening skulle mest va hur bra linneavännen är. ♥

men jag vet allt om dig för du har varit min

Möter upp Linnea och troligen en eller två grabbs, lite bad i kvällssolen är ju inte fel direkt :) Förövrigt är min faster här med sin bebismage, 3 månader kvar hihi så jag ska umgås lite med henne också. Vi hörs senare skulle jag tro, puss!

frukoost

Gomorron kompisar, har ni det bra? Vaknade för en stund sen o har precis börjat hugga in på min frukost.
Solen lyser järnet så ut ska jag iallafall :) Som ni märkt har jag låtit bloggen vara ett par dar,
men nu drar jag igång som vanligt igen. Tills på lördag, då jag lämnar landet för en vecka!

Ja vad är då det som ligger på talriken? Persika&äpple, gott.


hello sunshine!

Hej på er finisar!, hoppas ni har det bra o att vädret är någolunda bra i Sverige :) Jag ligger antagligen o pressar, käkar god mat eller hoppar omkring i vågorna just nu. Soliga kramar från turkland!
Från en sommarkväll i juni, tror vi va uttråkade eller så ..
(tidsinställt inlägg)

här kommer alla kännslorna på en o samma gång

Hej finisar! Hoppas ni har det bra, njuter av allt sommaren har att ge o lever livet :) Jag har låtit bloggen vara för ett tag, har ingenting att komma med. Var ute på sjön idag, jättehärligt. Vart jobbigt när vi kom hem, det mesta går åt fel håll för tillfället. Säger som Gessle, här kommer alla kännslorna på en o samma gång.

det finns så mycket vackert som jag inte kan se

Nyknäppta bilder, kvällssolen är det bästa.
Efter en en långtråkig förmiddag mötte jag upp tre sköningar för bad på lysingsbadet, kanon! Tänker mysa ner mig i mitt nya favoritplagg framför en film nu. Kram


Ziperall!



Titta vad som alldelles nyss kom med posten!, väntat på den i typ 3 veckor nu.. helt klart värt både tiden o pengarna ;)
Varit så sugen på den nu då jag sett fler som köpt liknande o så bara kom den nu, överglad chey. Jag har beställt den härifrån.

the way you make me feel

Hade en jättefin dag igår, Linnea kom hit o va lite sminkdocka. Testade två olika sminkningar, man kan ju inte bli bra om man inte övar.. Blev helt okej iallafall, en stund senare möttte vi upp två grabbar cyklade ner till kanot o badade. Helt okej härligt liksom! Såg på film pratade oså o hade en fin kväll :)

Snygg är bara förnamnet! Här hittar ni henne :)

and you can tell everybody, that this is your song

Halv tolv var klockan imorse när jag satt hos frissan, blev helt okej känns så himla kort bara.. Åkte hem en sväng men var lika snabbt på cyklen igen, den här gången mot fina Beckis. Styrde till med lite cupcakes som för en gångs skull blev bra :) Nu är jag precis hemma efter en tur med båten, kvällssol & bad tackar jag inte nej till.


säg som det är,att vara falsk är ett fult spel att spela.


Är helt fast vid denna underbara låt ovan, bandet heter parachute och är lite fint ögongodis!

I love you forever, forever and always
Please just remember even if I'm not there
I'll always love you, forever and always

i want to be a billionaire

Knåpade ihop det här collaget för en stund sen, har fastnat helt för färgerna ovan o usa-mönstret. Så pappa, jag vet att du läser dehär, jag skulle behöva lite extra månadspengar för att har råd med detta.. Högst upp på vill-ha listan står helt klart den stickade tröjan! Den virkade toppen & dom mönstrade conversen ligger ganska nära dom med hih. Vad tycker ni? Skulle ni tänka er något av dethär?
Hittade grejjorna på: nelly,hm,ginatricot,modekungen & bikbok.

time goes by

För ett år sen var jag i Turkiet med bästavän, min hittils bästa resa absolut. Sjukt hur fort tiden går.. Ta vara på tiden finisar.

Vädret är verkligen inge vidare idag, drog ett myshäng med Linnea förut. Hel fint.♥

2 juli

Precis som jag anade blev kvällen jättebra, hur kul som helst! Lagade mat, badade, såg film o dansade en hel del hihi,, Tackar för kvällen o ni tjejer, ni rockar.♥

för det går bra nu

Hejhallå! Om en halvtimma ska jag befinna mig borta i johannesdal för födelsedagsfirande av två finingar, kommer bli kanon :) Stannar även över natten där.
Gårkvällen är också värd att nämnas, mötte upp två härliga kottar, Ida & Linnea. Köpte lite gott och slog oss ner vid kvännarsjön. Massor av välbehövligt snack och även ett bad styrde vi med, sånt gillas!



japp

Bloggen är under ombyggnad för ett tag..

RSS 2.0