Nytt wii-spel

Var på stan med lite friends igår o kikade lite bla. på bokrean som är igång förfullt! på Åhlens fanns de en hel drös med wii spel med sänkt pris! Inte alla vanliga o kanske mest kända men jag hittade ändå ett som blev mitt! ;D

Boogie Superstar:] hihi. Man kan både dansa och sjunga karaoke :) provade igår o ska dra igång de snart igen. Ett fynd alltså. 199:- för ett wiispel de är ju otroligt, särskilt när ja fick en mic med åxå:)

Rea är så grymt najjs:D

knas



Från i höstas. Hanna o ja failar totalt haah :D vi kom aldrig upp på dendär makkafjongen.. sen i slutet kom de nåra så vi drog hih! ;)

outfits från HM

Jag vet att de inte bara är jag som verkligen längtar efter sommaren.. Längtar som tusan efter att bara få gå i en slapp tröjjja o shorts, gu så skönt de är,snyggt åxå! :D Kollade runt lite på HMs online shop o hittade lite snygga sommar outfits, helt i min smak:)

lite halvslappt men grymt snyggt :D

jag kommer helt klart skaffa mej dendär hatten o shortsen, de kan du skriva opp:]


Foto















Fotona är tagna av Annie och redigerade av mej.


anniehannabeckaalicejohannamyclaraälskar er

Igår var jag  då med min underbara vän Annie:) tänkte visa lite bilder på oss, vi har många fina minnen vi! vi har kännt varandra ungefär hela livet tror jag^^hon är 3 åe äldre än mej o ci har alltid bott grannar:D


hihi denna är så gullig;)












Annie är en av dom som betyder sjuukt mk för mej, ett stort tack till er som älskar mej för den jag är o jag älskar er för dom ni är:) Annie Hanna Rebecka Johanna Alice My Clara mina närmsta vänner.<3  ni betyder verkligen sjukt mkt finisar.



Andreas Wijk


åh herregud jag har aldrig hört sötpöjjken förr hittade de bara när ja kollade runt lite på youtube, fysatan får grymma rysningar, älskar rösten!

:)

Har precis kommit hem från min vän Rebecka, nattade hos henne inatt :) kan säga att jag är grymt seg o trött.. hihi(a) vart sent om vi säger så.. Känner mej rätt ofräsh så ska gå o ta mej en kall dusch så jag vaknar o blir lite fresh lixom:) 
Senare idag ska jag till min anniebejjb :D
hör av mej straxt igen :)


kissiemjao

Jag vet att bilderna är hur bad som helst men kissen ville inte va still^^´myser alltid med henne i famnen på morronen:)




new

min nya t-shirt o jag :D




dagen :D

Hellooo :D tänkte berätta lite om min dag idag(måndag klockan är straxt tolv så vetinte om de kanske kmr stå att de är uppladdat på tisdagen då men detta är om måndagen:)

Först laddade jag med en härlig sovmorgon, skulle dock kunnat sovit längre men mami ville iväg:) vi drog oss ner till stan i snöyran(ush va jag hatar snö!!) Gick de vanliga varvet, vi har ju inte så mkt i lilla Viken tyvärr.. :p När magen började kurra sådär som den gör vid de folk kallar ''lunchdags'' men jag kallar ''frukost'' så gick vi till en mysig thai resturang o åt en god buffé till lunch :) friterade räkor o kyckling är så sjukt mumsigt :D försökte åxå lära mej konsten att äta med pinnar(vilket jag har testat typ 472987382738 ggr men aldrig lyckats) haha sen kom en gullig servitris o såg att jag höll på o fibbla med dom där sablans pinnarna o då frågar hon som en gud '' vill du att jag ska lära dej?'' o inte tackade jag nej, nu vet jag iaf hur man gör måste träna lite bara:)
Köpte en tshirt o två par örhängen bara :P
visar tröjan imorn istället :)

har även hunnit med o träna idag:) blev step, älskar känslan efteråt. då är man duktig :p

hare gött puss§§




Darin söti<3

Hittade en jättegullig video med Darin gullet nyss o ni måste verkligen lyssna på den, han sjunger ju så himla bra! :D På denna video sjunger han ''se på mig'' som jan johanssen sjöng 1995 i melodifestivalen. Tror de är i ngn slags mellanakt han sjunger, Darin asså:)
mums! :D

Darin blev ju känd efter att ha varit med i Idol 2004, han blev tvåa (Daniel Lindström vann)

då såg han inte så katig ut..;)

såååå snygg!

de är ju inget snack om saken, han har förändrats jätte mkt :D he get´s better and better!

btw, han var ju med i melodifestivalen igår, någon som såg? själv hatar jag melodifestivalen så jag kollade inte de men ångrar lite nu när jag vet att han var med.. Men har iaf hört att han var bra av några :)

pussar :)

 


sminkisbordis bildis

tänkte visa mitt ''sminkbord'' eller va jag ska kalla de:) nu äre rätt rörigt där(som de int skulle va de annars-.-) men ni får se en bild iaf:)

jaoo.. här finns de allt mellan himmel o jord. i lådorna där nere är allt som inte får plats på själva bordet o lite till:D
smink o mer:)

älska älska älska mitt tomas sabo armband:)





oh hapy day.. typ :)

Hejj på er:) Klockan är typ kvart över två nu o jag har endast ätit frulle, allt annat återstår.. men jag har ju sportlov hela vecka 8 så de är chill :D Tog lite wakiewakie bilder nyss, (tidsfördriv) visar åxå de jag köpte på stan härromdan!

gullig nitrosset från Lindex, 29.50:-

ûbersöt t-shirt från Ogräs, 125:-

heyy morgonface ;*

see u :)

nytt

Va en snabbis sväng på stan med becka :)  köpte en t-shirt o en gullig hår-rosett! :D men visar dom imorgon istället för nu är klockan 00.17 o jag har match 10.00 imorrn så ska nog dra mej till sängen snart;)

snabbis inläggis

slängde väldigt snabbt ihop några snygga skaer från HM som inte skulle sitta fel i min garderob till våren:) obs gjorde dehär väldigt snabbt^^


jeansklänning, 199:-
skor, 399:-
väska, 149:-
ögonskugga, 39.50:-

my style:)


träning

Igår var jag med mamma på step! :D jätte roligt faktiskt, fick ett träningskort när jag fyllde år(hade önskat mej de) Step är när man använder sig av ''brädor'' som man gör olika saker med. Man går på ett pass,så de är alltså en som står o visar hela tiden vad man gör till musik :D
en stepbräda^^




spola fram till ungefär 1.10, då börjar dom! dehär är dock väldig svår step.. de vi gick på var mkt lättare men hittade inget sånt:p


Hadet:)

PIC

visar ngra av mina födelsedags presenter jag fick i lördags^^

två presentkort, ett från JC o ett från Ogräs, en wii remote, en tavla med mina kussar på(dom betyder sjuukt mkt för mej<3) tre berlocker  till mitt tomas sabo armband som jag även fick hihi :D ett peace-märke, ett H o en klacksko! :D störtnöjd!


söndagshäng

hejhej :D
slänger in ett litet inlägg nu, är med tre goavänner, just nu kör dom spel o ja får inte va me*_* haha jodå men ja vann förut så dom ville inte att ja skulle vinna igen! haha fegisar;p
hoppas ni har en mysig söndagskväll för de har jag! :D

pussss

vampire diaries

Är de ngn av er som har kollat på den nya serien på kanal6, vampire diaries ? :D vad tyckte ni isf? jag tyckte den var helt okej, men lite för lik twilight.. lixom de känns som en wnb twilight lixom... x'D


happy valentines day!!!!!!


me

no makeup,bara liite mascara

makeup on!syndes visst inte så mkt som jag trodde menmen

outfiten för kvällen blev en svart längre tröja med paljetter o en väst över de, oså ett par lacktights! mums :D



pusss§§

de vankas tacokväll med girls o jag känner mej som sandy i grease

har lockat håret. känner mej lite smått som Sandy i Grease^^ har även lacktights hihi :D

look alike^^ haha nono

skola

skola snart, fast egentligen tycker jag de känns som lördag :o


Hanna goes flumm with the camera :D

Hade ett litet övertröttsryck förut :D hihi då tog ja lite kort,hehe flumm är bara förnamnet :D


flumm flummesson är mitt namn :D

BIRTHDAY

oh happy day nanana happy day!   13 år idag! :D

blev firad på morgonen med paket på sängen :D visar lite bilder på va jag har fått dåra^^

uhh ett kuvert va finns där?

jo ett presentkort på TR(träning) woho :D ska gå på step med mamma redan på måndag! :D

tre par trosor ett par sitter på^^

foundation

två sånna tröjor :) en lila o en blå. haha min röv såg ju lite putig ut nu ser jag^^

ah de var lite av grejorna :D
pusss§


hej

pluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggplugg

imorrn är min födelsedag då ska vi åka skridskor som sagt.. oså har vi so-prov.. jag gillar inte imorrn.. men jag gillar presenter! hihi säg grattis imorrn(a)

imorron :D


Beyonce

En av mina favvo artister är Beyonce :D Hon är grymt begåvad :D tänk om man hade hennes röst...

Älskar låten listen som komemr från filmen Dreamgilrs där hon spelar huvudrollen tror jag^^ Annars är ju If I were a boy grymt bra :D en sån som sätter sej på hjärnan dirre!






se filmen! :D

RÖSTA!:D

hejj :D jag är en av finalisterna hos Erica Svensson i veckans blogg! :D så snällllaa söta rara ni(a) *blink*blink* rösta på mej? :D skulle bli superduper glad! :D <33 v a o kollade nu o jag hade inte fått ngn röst ;'( så snällllla rösta en gång på mej?? (a) snabblänk till inlägget :D -->http://eswensson.blogg.se/2010/february/finalisterna-till-veckans-blogg.html#comment

Rösta rösta rösta :D










i skolan

sitter just nu på e-valet o tränar på glosor ;) ska fortsätta nu innan min lärare kommer på mej hihi ^^

kommer hem snart o bloggar mer pusshej§§§

pluggpluggännumeraplugg

plugghäst? yähh thats me.. :P
Denna vecka har vi: matteläxa, engelskaglosor, tyskaglosor, So-prov! buhu ;'( så de är bara o plugga på... so provet håller jag på mä just nu, som tur är tycker jag faktiskt so är kul! :D mindre kul är tyska..:( tråk.

så glad kanske jag inte är riktigt men..

hah!

jag är ledsen de är synd om mig för jag gillar inte läxor! sådeni! lider ni med mej? *_* :D

ahja dehär var nog detsista ni hörde ifrån mej idag så hare gött puss§§§


..


jag skulle måla naglarna igår.. mitt tålamod räckte bara till ena handen.. thihi :)


mäm= macka är mums :D


eftersom att skolans lunch idag var kroppkakor och raggmunk var jag rejält hungrig när jag kom hem från skolan.. jag hatar dendär maten euww! så jag drog fram toasten o gjorde två mackor :D där snackar vi mums till skilnnad från kroppkakor o raggmunk..-.- :D

OUTFIT :D



kofta-Lindex
schal-JC
linne-HM
kjol-sisters
strumpbyxor-?? ;p

Fashion

Kände för o blogga om ngt jag gillar.. jag gillar kläder så jag gick in på HM.com (my favourite) :D o kikade på lite vår/sommarkläder o slängde ihop dehär!


1.kjol-199
2.linne-49.50
3.skärp-49.50
4.armband-59.50
5.skor-199
6.hatt-69.50
7.läppglans-39.50
8.nagellack-39.50
9.solbrills-49.50


I LIKE :D

bloglovin :)



ni glömmer väl inte att ni kan följa mej med bloglovin? :D
klicka bara på min ikon högst upp på bloggen :D följer du min så följer jag din! :D

ny loook

som ni säkert märkt så är de en  ny design här på min blogg! :D hade tröttnat på den jag hade innan och ville ha lite nytt o fräsht! :D är faktiskt rätt nöjd, har lite små stuffs o fixa bara, de tråkigaste...  Men nu ska jag ta mej en dusch o sen svara på en drös komentarer, ÄLSKA komentarer :D


nytt :D

Igår var ja på stan en sväng o det inhandlades inte mkt alls faktiskt! ;) hittade en snygg schal på JC o en foundation på HM som ja köpte :)

syns väldigt dåligt :s min cam suger värkligen.. måste köpa en ny! ^^ men iaf den är svart med liiiie guldiga saker i^^



denna :) funkar as bra på mej :)

hoppas ni får en trevlig lördag, själv ska på kalas hos min morbror som fyller år om en stund. :)
pusshej.


:'(

bloggtorka på hög nivå

dagens hälsning..

Linda: tjena! :D

Jag: tjej! :D

de vart grymt fel.. var som vanligt djuupt koncentrerad av o säga hej tja eller tjena. de blev en mix. tjej.

tjejtjej på er! :D


jag gillar inte måndagar

så ni vet asså :)

fast ja gillar o fika med en go vän :D johanna thx för efterdagen :D

RSS 2.0