My sisters keeper

Min dag idag har varit väldans slö.. har precis sett klart på en film:) bestämde mej för att se my sisters keeper , har aldrig sett den förut men den va jätte bra. Hur fin som helst, jag grät i prinsip hela filmen.

Brian och Sara Fitzgerald har ställts inför denna fråga gång på gång. Vid två års ålder fick deras dotter Kate diagnosen leukemi. Hon förväntades inte överleva, men mot alla odds får Kate uppleva sin 16-årsdag. Att detta är möjligt beror helt och hållet på Anna, Kates yngre syster som är en perfekt medicinsk donator. Men tretton år gammal fattar Anna ett beslut som kommer att vända upp och ner på familjens liv; hon vill inte längre vara donator. Åtminstone vill hon ha rätten att välja själv. Hon stämmer sina föräldrarför att få kontroll över sin egen kropp, samtidigt som hon förstår att detta kan leda till Kates död.

Ska inte säga hur den slutar. Men iallafall, My sisters keeper är en sjukt fin film som får en att förstå värdet av att vara en frisk människa med en frisk familj. Det är guld värt!



Mamma Sara spelas av Cameron Diaz, pappa Brian av Jason Patric, cancersjuka storasytern Kate av Sofia Vassilieva, storebror Jesse av Evan Ellingson och lillasyster Anna av Abigail Breslin.


Kommentarer
Postat av: Sandra - Piffad

Den vill jag se :)



SV: Ja verkligen :) Man blir väldigt sugen på vår och sommar när man ser kollektionen! Tack så jättemycket! :)

2010-02-07 @ 21:58:37
URL: http://piffad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0